- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Carottes sauce bolognaise
Carottes sauce bolognaise
- Totale tijd 25min
- 10min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (18)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
8 Carottes
400 g Viande hachée
2 Oignons
140 ml Concentré de tomate
400 g Tomates pelées
20 cl Eau
2 Gousses d'ail
Sel
Poivre
Origan
2 càs Huile à l'ail
Bereiding
Stap 1 /4
Émincer les oignons. Faire dorer les oignons avec la viande dans l'huile, environ 5 à10 min.
Stap 2 /4
Couper les carottes en rondelles.
Stap 3 /4
Ajouter les carottes, les tomates pelées, le concentré de tomate, l'eau, le sel et le poivre. Cuire sous pression 10 min.
Stap 4 /4
Ajouter l'ail pressé et l'origan. Laisser mijoter 5 min (ou plus en fonction de l'épaisseur de la sauce souhaitée).






