- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Carotte vichy et boudin blanc
Carotte vichy et boudin blanc
- Totale tijd 21min
- 10min
Voorbereidingstijd - 11min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
100 g Oignon
500 g Boudins blanc
15 cl Eau
1 kg Carottes surgelées
1 càs Herbe de provence
1 càs Huile d'olives
25 cl Crèmes fraiche semi épaisse
Bereiding
Stap 1 /4
Ciseler l'oignon. Couper les boudins en rondelles. Programmer le cookeo sur programme rissolé moyen. Mettre l'huile d'olive. Ajouter les oignons et le boudin pour les faire revenir environ 5 minutes.
Stap 2 /4
Ajoutez les carottes, l’eau, les herbes de Provence puis lancez la cuisson sous pression 6 minutes.
Stap 3 /4
Ajoutez la crème fraîche puis mélangez avec une cuillère en bois.
Stap 4 /4
Rectifiez l’assaisonnement puis servir.







