- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Cailles raisins et vin jaune
Cailles raisins et vin jaune
- Totale tijd 16min
- 10min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (27)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
2 Cailles de 160 à 170 g
100 g Raisins blancs ou noirs, lavés
0.5 Oignons pelés et ciselés
3 cl Fond de volaille
200 g Panais pelés, coupés en "frites" de 1 cm de côté
1 càs Huile d'olive
7 cl Vin jaune
100 g Lardons
Sel, poivre
Bereiding
Stap 1 /7
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /7
Peler et ciseler l'oignon.
Stap 3 /7
Assaisonner les cailles. Mettre l'huile dans la cuve.
Stap 4 /7
Poêler 1 min sur chaque flanc. Débarrasser. Mettre les lardons et les oignons. Après 2 min, retirer le gras.
Stap 5 /7
Déglacer avec le vin jaune. Ajouter le fond de volaille, les panais, les raisins et les cailles. Saler, poivrer.
Stap 6 /7
Cuisson sous pression : 6 min.
Stap 7 /7
Faire éventuellement réduire la sauce pour la corser. Servir.