- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Cabillaud coco aux patates douces et petits légumes
Cabillaud coco aux patates douces et petits légumes
- Totale tijd 17min
- 10min
Voorbereidingstijd - 7min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
300 g cabillaud
150 g patates douces
150 g carottes
150 g haricots verts
25 cl eau
150 g riz
15 cl lait de coco
2 échalotes
1 gousse ail
1 sachet court-bouillon «légumes & vin blanc» maggi
2 càs huile d'olive
Bereiding
Stap 1 /5
Préparer les ingrédients : - Couper en dés les patates douces - Couper en rondelles les carottes - Couper en cubes le cabillaud - Émincer les échalotes et l'ail
Stap 2 /5
En mode Dorage : Faire dorer les échalotes, l'ail et le riz dans 2 CàS d'huile d'olive pendant 2 minutes
Stap 3 /5
Rajouter les 25cl d'eau ainsi que : - Le court-bouillon - Le cabillaud - Les légumes
Stap 4 /5
Mettre en mode Cuisson Sous Pression pour 5 minutes
Stap 5 /5
Rajouter le lait de coco. Bon appétit !







