- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Brochettes de poulet satay
Brochettes de poulet satay
- Totale tijd 31min
- 20min
Voorbereidingstijd - 11min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
600 g Blancs de poulet coupés en morceaux
1.5 cm Gingembre frais pelé et haché
37 cl Lait de coco
3 càc Epices pour sauce satay
3 càs Beurre de cacahuète
3 càs Farine
3 Cive
3 càs Chapelure
3 càs Huile d’olive
Sel, poivre
Bereiding
Stap 1 /6
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /6
Hacher du gingembre.
Stap 3 /6
Mixer volaille, gingembre, farine, cive, chapelure, sel, poivre. Former des boulettes. Verser l'huile dans la cuve.
Stap 4 /6
Colorer les boulettes. Débarrasser. Verser lait de coco, beurre de cacahuètes, sel, poivre, épices. Chauffer en mélangeant.
Stap 5 /6
Piquer les boulettes sur des brochettes. Faire mijoter dans la sauce en mode dorage.
Stap 6 /6
Servez avec du riz.






