- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Boulgour poulet et fruits secs
Boulgour poulet et fruits secs
- Totale tijd 21min
- 15min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
300 g Boulgour
50 g Raisins secs
50 g Abricots secs
50 g Pruneaux
50 g Amandes effilées
1 Oignon rouge
1 Curcuma
40 cl Bouillon de légumes
Persil
Sel
Poivre
250 g Blanc de poulet
Bereiding
Stap 1 /6
Couper les blancs de poulet, les pruneaux et les abricots en dés
Stap 2 /6
Peler et émincer l oignon
Stap 3 /6
Dans la cuve, mettre le boulgour, les des de blancs de poulet, les fruits secs, l'oignon, le curcuma, le sel et le poivre.
Stap 4 /6
Ajouter le bouillon de légumes
Stap 5 /6
Lancer le mode cuisson sous pression pendant 6minutes
Stap 6 /6
Mélanger, server avec du persil ciselé.







