- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Boulgour au jambon
Boulgour au jambon
- Totale tijd 9min
- 2min
Voorbereidingstijd - 7min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
200 g Boulgour
De l'eau
Beurre
Dés de jambon
Gruyère
Bereiding
Stap 1 /4
Mettre le boulgour et couvrir d'eau, mettre en cuisson sous pression. 7min
Stap 2 /4
A la fin de la cuisson, mettre l'appareil en mode "maintien chaud" mettre le beurre mélanger
Stap 3 /4
Ajouter les dés de jambon et le gruyère remuer sans cesse. Jusqu'à l'obtention de "filet de gruyere" ajouter des épices au choix ici sel poivre et herbe de provence
Stap 4 /4
Servez chaud en accompagnement, vos viande ou poisson



