- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Boudin blanc sauce moutarde à l'ancienne
Boudin blanc sauce moutarde à l'ancienne
- Totale tijd 10u 30min
- 10min
Voorbereidingstijd - 10u 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (17)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo+ Connect Black CE855800 COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
6 Boudin blanc
1 Oignon
10 cl De vin blanc
40 cl Crème entière
Beurre
1 càs Moutarde à l'ancienne
Bereiding
Stap 1 /7
Émincé l'oignon
Stap 2 /7
Enlever la peau des boudins et couper en tronçon de 3cm
Stap 3 /7
Mettre le beurre dans la cuve
Stap 4 /7
Faire revenir l'oignon jusqu'à ce qu'il soit légèrement coloré
Stap 5 /7
Ajouter le boudin et faire dorer
Stap 6 /7
Ajouter le vin blanc mélanger
Stap 7 /7
Ajouter la moutarde et la crème mélanger pendant 10min







