Bô bûn
- Totale tijd 5min
- 5min
Voorbereidingstijd - 0min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
200 g Boeuf tendre émincé
80 g Vermicelles de riz
2 Oignons émincés
1 càs Sauce soja sucrée
3 Feuilles de batavia lavées, ciselées
50 g Pousses de soja frais
1.5 càs Sauce nems
12 Feuilles de menthe fraîches
2 Nems
3 càs Huile de tournesol
Bereiding
Stap 1 /5
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /5
Emincer les oignons.
Stap 3 /5
Mettre le boeuf à mariner dans la sauce soja. Mettre à tremper les vermicelles dans de l'eau tiède 4 min. Verser l'huile dans la cuve.
Stap 4 /5
Dorer les nems. Retirer. Faire revenir les oignons et le boeuf. Retirer. Verser 7cl d'eau. Cuire les vermicelles.
Stap 5 /5
Servir avec salade, menthe, pousses de soja et nems coupés. Verser la sauce.



