- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Blancs de poulet aux oignons
Blancs de poulet aux oignons
- Totale tijd 28min
- 20min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
6 blancs de poulet
2 belles carottes mixées
2 beaux oignons mixés
1 gousse d ail mixé
1 l eau
1.5 kub'or
0.5 boîte tomate concentré (petite boîte)
1 càs maïzena
2 càs huile
20 g beurre
1 feuille de laurier
Persil hâché
Poivre
Sel
Bereiding
Stap 1 /5
Mixer les carottes, les oignons et l ail réserver
Stap 2 /5
Prépare un bouillon dans une casserole avec 1 L d eau et kub'or dès ébullition éteindre et diluer la tomate concentré et réserver
Stap 3 /5
En mode dorer Faire revenir les blancs de poulet dans l huile et le beurre 5 min de chaque côté les retirer et réserver
Stap 4 /5
Ajouter les carotte, oignons et l ail laisser revenir 4 min en remuant puis ajouter la maïzena remuer bien Verser le bouillon Remettre les blancs de poulet Persil, feuille de laurier, sel, poivre
Stap 5 /5
En mode cuisson Fermer et laisser 8 min







