- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Blancs de poulet à la crème de Ma
Blancs de poulet à la crème de Ma
- Totale tijd 38min
- 10min
Voorbereidingstijd - 28min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd
Ingrediënten
6 personnes
800 g Blancs de poulet
1 Oignon
200 g Champignons de Paris congelés
2 Gousse d’ails en petit morceau
30 Olives verte
25 cl Crème fraîche entière
Beurre,huile d’olive ,
Persil, gousse d’ails
Bereiding
Stap 1 /4
Mettre à chauffer le Cookeo, quand c’est chaud mettre l’oignon coupé, noix de beurre et huile d’olive faire revenir 3 minutes
Stap 2 /4
Ajouter les champignons gousses d’ails et persil laisser cuire 5 minutes
Stap 3 /4
Rajouter les blancs de poulet coupés en dés plus les olives vertes laisser cuire 20 minutes en remuant de temps en temps
Stap 4 /4
Quand tous est cuit arrêter l’appareil et rajouter la crème fraîche et le remuer. C’est prêt bonne appétit







