- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Aubergines au quinoa
Aubergines au quinoa
- Totale tijd 21min
- 15min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
350 g Yaourt à la grecque
2 càs Jus de citron
1 Oignon haché
110 g Champignons de Paris, hachés grossièrement
2 gousse Ail hachées
2 càs Huile d’olive
120 g Quinoa cru
80 g Noix, hachées grossièrement
35 cl Bouillon de légumes
0.5 càc Cumin moulu
2 unité Petite(s) aubergines(s)
100 g Grains de grenade
5 feuille Menthe fraîche, ciselées
Sel, poivre
Bereiding
Stap 1 /7
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /7
Dans un bol, mélanger le yaourt et le citron. Réserver au frais.
Stap 3 /7
Dans la cuve, faire dorer 3 min les champignons, l’ail et l'oignon avec l'huile.
Stap 4 /7
Ajouter le quinoa, les noix, le bouillon et le cumin.
Stap 5 /7
Déposer les aubergines sur la grille en position haute sur le quinoa.
Stap 6 /7
Cuisson sous pression
Stap 7 /7
Laisser refroidir. Farcir les aubergines avec le quinoa. Ajouter yaourt, grenade et menthe.