- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Aiguillettes de poulet et riz à la camarguaise
Aiguillettes de poulet et riz à la camarguaise
- Totale tijd 18min
- 10min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
250 g De riz de Camargue
350 g D’aiguillettes de poulet
1 Carotte
1 Demi oignon
2 Petit oignons nouveaux
1 Cube de volaille
350 ml D’eau
50 ml De vin blanc
Sel
Poivre
Thym
Lauriers
Bereiding
Stap 1 /3
Couper en petit cube la carotte, là moutier d’oignon et les oignons nouveaux et les faire revenir 5 min avec un petit peu d’huile d’olive en mode dorer
Stap 2 /3
Rajouter les aiguillettes de poulet en les faisant dorer 5min de plus, puis le sel, le poivre, le riz, le bouillon de volaille dilué dans l’eau, le vin blanc, le thym et le laurier
Stap 3 /3
Mettre à cuire sous pression 8 min et c’est prêt !!







