- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Toast de Caviar d'aubergines et olives noires
Toast de Caviar d'aubergines et olives noires
- Totale tijd 25min
- 4min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 15min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96X8F0 Intelligente hogedruk multicooker - 14 programma's + Extra Crisp - air fryer accessoire Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
300 g Aubergines
1 Gousse d'ail
15 Olives noires dénoyautées
15 cl Huile d'olive
1 pincée Sel
1 pincée Poivre
1 pincée Persil
200 ml Eau
4 Tranche de pain
Bereiding
Stap 1 /4
Peler et couper en dès les aubergines. Les faire cuire dans le panier vapeur durant 6min
Stap 2 /4
Mixer les aubergines avec les olives, le persil et l'ail. Verser l'huile d'olive en filet pour rendre la consistance plus homogène.
Stap 3 /4
Saler et poivrer à votre convenance. Laisser refroidir et deguster
Stap 4 /4
Napper le caviar sur les tranches de pain préalablement toasté