- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Terrine de St-Jacques & herbes
Terrine de St-Jacques & herbes
- Totale tijd 33min
- 20min
Voorbereidingstijd - 13min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
60 g Noix de Saint-Jacques coupées en dés (ou pétoncles)
60 g Chair de poisson blanc
15 g Chapelure
4 cl Crème liquide
1 Blanc(s) d'œuf(s)
0.5 càs Persil lavé et haché
0.5 càs Aneth lavé et haché
Sel
Poivre
Piment doux en poudre
Beurre pour chemiser les verrines
Accessoires
Lot de 6 verrines
Bereiding
Stap 1 /5
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /5
Mixer le poisson, la chapelure, la crème, les blancs, les persil, l'aneth, le sel, le poivre, et le piment. Ajouter les noix sans mixer.
Stap 3 /5
Verser la préparation dans les verrines beurrées et fermer. Verser 25 cl d'eau dans la cuve. Placer les verrines dans la cuve.
Stap 4 /5
Cuisson sous pression.
Stap 5 /5
Placer au frais au moins 2 heures avant de savourer.