- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Sauce bolognaise vin rouge
Sauce bolognaise vin rouge
- Totale tijd 26min
- 6min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd
Ingrediënten
4 personnes
500 g Haché porc veau
3 Carottes
3 Gousses d’ail
1 Oignon
Sel
Poivre
1 l De tomates pelées
20 cl Vin rouge
Sel de celeri
Bereiding
Stap 1 /7
Émincer les carottes, gousses d’ail et oignon.
Stap 2 /7
Faire dorer le tout
Stap 3 /7
Ajouter la viande hachée et faire cuire avec le reste
Stap 4 /7
Arrêter la cuisson
Stap 5 /7
Ajouter les tomates pelées et le vin rouge. Concasser les tomates pelées pour un faire des petits morceaux. Assaisonner avec sel, poivre et une grosse dose de sel de céleri Bien mélanger
Stap 6 /7
Cuire sous pression
Stap 7 /7
Servir avec des spaghetti