- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Rognon de gibier au vin rouge
Rognon de gibier au vin rouge
- Totale tijd 35min
- 15min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (17)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd COOKEO + GOURMET CE852900 COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
1 kg Rognon
2 Oignons
1 Cube bouillon de bœuf ou kubor
250 g Champignons frais
2 càc Concentré de tomate
300 ml Eau
300 ml Vin rouge
3 càs Maïzena
2 Carottes
Vinaigre melfort
Bereiding
Stap 1 /5
Tremper les rognons coupe en deux dans du vinaigre pendant 15 minutes
Stap 2 /5
Mode doré Faire revenir les rognons 10 min
Stap 3 /5
Retirer les rognons et égoutter Faire revenir les oignons
Stap 4 /5
Ajouter le concentré de tomate, les carottes en rondelles, champignons coupé gros, vin, eau, le cube émietté puis mettre les rognons.
Stap 5 /5
En fin de cuisson rajouter la maïzena mélange à de l'eau. Faire mijoter 5 min Servir 😉