- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Riz, morteau et epinards
Riz, morteau et epinards
- Totale tijd 21min
- 5min
Voorbereidingstijd - 16min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker
Ingrediënten
2 personnes
150 g Riz
1 Saucisse de morteau
400 g Épinards
0.5 Oignon
5 cl Vin blanc
250 ml Bouillon de legumes
Bereiding
Stap 1 /6
Éplucher et couper le demi-oignon en morceaux et couper la saucisse en larges rondelles
Stap 2 /6
Faire rissoler l'oignon dans la cuve avec la saucisse pendant 3 minutes (pas la peine d ajouter de matière grasse)
Stap 3 /6
Ajouter le riz et faire dorer 3 minutes
Stap 4 /6
Mouiller avec le vin blanc
Stap 5 /6
Ajouter les épinards, le sel, le poivre et le bouillon de légumes et mélanger
Stap 6 /6
Passer en mode sous pression pendant 10 minutes