- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Riz poulet sauce tomates olives champignon
Riz poulet sauce tomates olives champignon
- Totale tijd 20min
- 10min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
400 g Blanc de Poulet en morceaux
10 Champignons de paris frais
3 Tomates
1 Boîte d’olive
2 Échalotes
3 càs Crème fraîches
1 Pot sauce tomate napolitaine
2 Cubor
2 Grand verre d’eau
500 g Riz
2 càs D’huile d’olive
Bereiding
Stap 1 /4
Éplucher les échalotes , les émincer et les faire revenir avec de l’huile d’olive en mode dorée
Stap 2 /4
Ajoutez les morceaux de poulet
Stap 3 /4
Ajouter les champignons éplucher et couper en lamelles , les tomates couper en morceaux , les olives , la crème fraîche , l’eau , la sauce tomate , le riz (non cuit) , et les cubor. Toujours en mode dorer
Stap 4 /4
Ajouter l’eau et Mettre en cuisson sous pression pendant 10 min







