- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Riz poulet au champignon
Riz poulet au champignon
- Totale tijd 52min
- 20min
Voorbereidingstijd - 32min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
1 kg Haut de cuisses de poulet
400 g Riz
300 g De champignons de Paris frais
143 g Oignons (2pcs)
28 g Marmotte de bouillon knorr(1pcs)
1 pincée Sel
1 pincée Poivre
200 ml Eau
Bereiding
Stap 1 /5
Préparer tout les ingrédients coupé les champignons en morceaux et émincés les oignons Temps de préparation 15min
Stap 2 /5
Mettre le riz dans la cuve , le recouvrir d’eau. Une fois le réserver dans un autre récipient . Temps de cuisson 9min
Stap 3 /5
Mettre les légumes, le poulet les faire légèrement roussir assaisonner. Temps de cuisson 10min
Stap 4 /5
Rajouter de l’eau et le bouillons. Temps de cuissons 13min
Stap 5 /5
Bon appétit