- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Riz fondant poulet chorizo
Riz fondant poulet chorizo
- Totale tijd 40min
- 15min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
250 g Riz
1 Oignon
1 Chorizo fort
600 g Aiguillettes de poulet
2 Piments oiseau
500 ml Bouillon de poule
150 ml Vin blanc
20 cl Crème semi épaisse
75 g Gruyère râpe ou parmesan
3 pincée Poivre
Bereiding
Stap 1 /4
Éplucher et taillez l'oignon. Detailler les aiguillettes de poulet en morceaux et couper le chorizo en rondelles.
Stap 2 /4
Faire dorer l'oignon. Ajouter le poulet puis le chorizo, faire dorer.
Stap 3 /4
Ajouter le riz, le bouillon de poule fait au préalable, le vin blanc, les piments oiseau et le poivre. Bien mélanger. Cuire sous pression 10 minutes.
Stap 4 /4
Une fois la cuisson sous pression terminée, ajouter la crème fraîche puis le gruyère râpé ou le parmesan. Bien mélanger et servir.