- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Riz basmati aux lardons, champignons et chorizo
Riz basmati aux lardons, champignons et chorizo
- Totale tijd 16min
- 7min
Voorbereidingstijd - 9min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
200 g Riz basmati
400 ml Eau
200 g Lardons fumés
3 Gros champignons de Paris
2 càs Huile de tournesol
100 g Chorizo extra-fort
Bereiding
Stap 1 /4
- émincer les 3 champignons - retirer la peau du chorizo et le couper en petits dés
Stap 2 /4
Verser l’huile, les lardons, les champignons et les lardons dans la cuve et dorer pendant environ 5 minutes
Stap 3 /4
Ajouter le riz et dorer l’ensemble pendant environ 2 minutes
Stap 4 /4
Ajouter l’eau, mélanger et cuire sous pression pendant 9 minutes






