- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Riz aux poivrons et ricotta
Riz aux poivrons et ricotta
- Totale tijd 15min
- 5min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
1 Échalote
2 Poivrons au choix
150 g Riz
25 cl Bouillon de volaille
125 g Ricotta
Basilic
Sel et poivre
2 càs Huile d'olive
Bereiding
Stap 1 /4
En mode dorer, faire revenir l'échalote et les poivrons dans l'huile d'olive pendant 5mn
Stap 2 /4
Ajouter le riz et remuez jusqu'à ce qu'il devienne translucide
Stap 3 /4
Ajoutez le bouillon, le basilic émincé ou déshydraté puis salez et poivrez. Programmez la cuisson sous pression 10mn
Stap 4 /4
Attention à la vapeur ! Ajoutez la ricotta et laissez fondre. Pour plus de gourmandise vous pouvez ajouter du parmesan 😋







