- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto poulet champignons
Risotto poulet champignons
- Totale tijd 28min
- 20min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
3 filet Poulet
750 g Champignons
375 g Riz arborio
3 càs Huile d'olive
1.5 Oignon
10 cl Vin blanc
80 cl Eau
1.5 cubes Bouillon de volaille
Sel & poivre
15 cl Crème semi épaisse
Fromage râpé
Bereiding
Stap 1 /8
Si votre modèle est équipé d'une pâle, assurez-vous de l'installer avant de commencer la recette.
Stap 2 /8
Préparer les ingrédients. Bien respecter les quantités pour éviter tout code erreur.
Stap 3 /8
Émincer l'oignon.
Stap 4 /8
Verser l'huile dans la cuve.
Stap 5 /8
Faire revenir l'oignon, le poulet et les champignons pendant quelques minutes. Saler et poivrer.
Stap 6 /8
Ajouter le riz. Quand il est translucide, ajouter le vin et mélanger. Ajouter l'eau, le cube de bouillon. Laisser évaporer l'alcool.
Stap 7 /8
Cuisson sous pression.
Stap 8 /8
Ajouter la crème et le fromage. Servir.