- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto petits pois carottes et poulet coco curry et curcuma
Risotto petits pois carottes et poulet coco curry et curcuma
- Totale tijd 25min
- 5min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
3 Escalopes de poulet
400 ml Lait de coco
Sel poivre maggie curry curcuma
400 g Riz basmati
100 g Petits pois frais
4 Carottes
Huile d'olive
600 ml Eau
Bereiding
Stap 1 /4
Coupe en carré le poulet. Séparément couper la carottes en petits morceaux. Faire dorer le riz dans un peu d’huile d olive (environ 5 mns en remuant), puis ajouter les petits pois, les carottes et couvrir avec une fois et demi le volume de riz en eau.
Stap 2 /4
Mettre sous pression pour 10 mns.
Stap 3 /4
En parallèle dans une poêle faire revenir le poulet, une fois cuit y ajouter les épices et le lait de coco
Stap 4 /4
Bon appétit