- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto tomate champignon
Risotto tomate champignon
- Totale tijd 22min
- 5min
Voorbereidingstijd - 17min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
200 g riz
200 g champignons
1 oignon
500 ml eau
1 boîte de tomates pelés
1 kub or
1 càs huile d’olive
Sel
Poivre
Parmesan (optionnel)
Bereiding
Stap 1 /7
Mettre une cuillère à soupe d’huile d’olive puis l’oignon dans la cuve en mode dorer pendant 5 min
Stap 2 /7
Mettre le riz avec l’oignon, (toujours en mode dorer) jusqu’a ce qu’il soit translucide 5 min
Stap 3 /7
Arrêter le mode dorer
Stap 4 /7
Mettre l’eau,kub or,les tomates, les champignons en boîte avec leur jus, sel, poivre et mélanger le tout
Stap 5 /7
Faire cuire sous pression pendant 5 minutes
Stap 6 /7
Ajouter le parmesan et laisser réchauffer 2 minutes pour faire fondre le parmesan en mode maintien au chaud
Stap 7 /7
C’est prêt !