- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto scampis st Jacques chorizo
Risotto scampis st Jacques chorizo
- Totale tijd 24min
- 10min
Voorbereidingstijd - 14min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
1 Verre d'eau riz pour risotto (équivalent 200gr)
2 Verres d'eau
1 Verre de vin blanc
1 Blancs de poireaux
1 Oignons (émincer)
8 Scampis
8 Noix de st Jacques
16 Rondelles de chorizo
1 càs De mascarpone où autres crème
100 g De parmesan
Sel, poivre
30 g De beurre
Bereiding
Stap 1 /3
En mode doré faire revenir la moitié du chorizo, scampis, st Jacques dans du beurre 2 minutes de chaque côté puis réserver
Stap 2 /3
Toujours en mode doré faire revenir dans du beurre les oignons,poireaux,chorizo et le riz. Quand il devient translucide ajouter l'eau le vin et le parmesan bien mélanger et mettre sous pression 14 minutes.
Stap 3 /3
Pour terminer ajouter les scampis,st Jacques,chorizo avec la crème bien mélanger et assaisonnement. Bonne appétit