- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto scampis ,poireaux champignons
Risotto scampis ,poireaux champignons
- Totale tijd 25min
- 15min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
240 g Riz pour risotto
3 Blancs de poireaux
300 g Scampis
6 Gros champignons
1 Oignons rouge
1 càs Huile d olive
1 càc Curry
40 cl Eau
2 càs Creme
Sel poivre
Bereiding
Stap 1 /5
Nettoyer les poireaux puis les couper en fines rondelles Émincer finement l oignon Couper en morceau les champignons
Stap 2 /5
En mode dorer, faire revenir poireaux ,oignon ,champignons dans l huile d olive 4 à 4 min
Stap 3 /5
Ajouter le riz scampis,eau,curry et bien mélanger
Stap 4 /5
Saler,poivrer puis passer le cookeo en mode sous pression pendant 8 min
Stap 5 /5
Fin de cuisson ajouter la crème et servir aussitôt