- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto sarrasin & champignons
Risotto sarrasin & champignons
- Totale tijd 24min
- 20min
Voorbereidingstijd - 4min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96X8F0 Intelligente hogedruk multicooker - 14 programma's + Extra Crisp - air fryer accessoire Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
100 g Sarrasin décortiqué (magasin bio)
20 g Sarrasin grillé "kasha"(magasin bio)
100 g Champignons (de Paris, cèpes, trompettes, etc.)
1 Echalote pelée et ciselée
25 cl Bouillon de légumes
1 càs Mascarpone
2 càs Parmesan râpé
Sel, poivre
Bereiding
Stap 1 /6
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /6
Bien nettoyer les champignons. Couper en morceaux. Verser l'huile dans la cuve.
Stap 3 /6
Cuire les champignons 5 min. Ajouter l'échalote. Cuire 2 min.
Stap 4 /6
Ajouter les 2 sarrasins, et le bouillon. Rectifier en sel et poivre si besoin.
Stap 5 /6
Cuisson sous pression.
Stap 6 /6
Ajouter le mascarpone et le parmesan. Mélanger.