- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto poulet, lardons et champignons
Risotto poulet, lardons et champignons
- Totale tijd 35min
- 5min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
250 g Riz pour risotto
200 g Allumettes fumées
2 Blanc de poulet
2 càs Huile
1 Petite boîte de champignons
60 cl Bouillon poule
2 càs Parmesan
Bereiding
Stap 1 /7
Faire revenir le riz jusqu’à ce qu’il devienne légèrement translucide.
Stap 2 /7
Couper les blancs de poulets en petits dés ou en lamelles.
Stap 3 /7
Ajouter au riz : lardons, champignons et blancs de poulet. (et quelques + : ail, herbes de Provence, herbes plein sud)
Stap 4 /7
Faire revenir le tout quelques minutes.
Stap 5 /7
Verser le bouillon de poule.
Stap 6 /7
Passer en mode cuisson sous pression : 10 minutes.
Stap 7 /7
Ajouter le parmesan (et sel si nécessaire), remuer et servir.