- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto poulet, chorizo, poivrons et parmesan
Risotto poulet, chorizo, poivrons et parmesan
- Totale tijd 40min
- 10min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
300 g d'escalopes de poulet
200 g de riz pour risotto
120 g de chorizo
280 ml d'eau
1 pot de safran
50 ml de vin blanc
0.5 d'un cube de bouillon de volaille
30 g de parmesan
2 poivrons rouges
10 g d'huile d'olive
Bereiding
Stap 1 /4
Couper les escalopes de poulet en dès. Couper le chorizo en lamelles. Laver et couper les poivrons en cube.
Stap 2 /4
Saisir les dès de poulet, les lamelles de chorizo ainsi que les poivrons pendant 5 minutes.
Stap 3 /4
Ajouter le riz pour risotto, l'eau, le safran, le vin blanc et le cube de bouillon de volaille.
Stap 4 /4
Une fois prêt, ajouter le parmesan et mélanger.