- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto poulet chorizo carottes potirons
Risotto poulet chorizo carottes potirons
- Totale tijd 37min
- 3min
Voorbereidingstijd - 31min
Gaartijd - 3min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (18)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
3 personnes
150 g Riz risotto
300 ml Bouillon de poule
4 Carottes
150 g Potirons en cube surgelé
20 cl Vin blanc
100 g Chorizo doux ou fort en petit cube
3 Filet de poulet en morceaux
1 càs Creme fraiche en fin de cuisson
3 càs Parmesan râpé ou grana padano
1 càs Huile d'olive
Bereiding
Stap 1 /5
Faire revenir le riz en mode dorer dans un filet d'huile d'olive jusqu'à que le riz devienne légèrement transparent
Stap 2 /5
Déglacez au vin blanc
Stap 3 /5
Ajoutez tout les ingrédients sauf la crème fraîche et le fromage et cuisson sous pression pendant 14min
Stap 4 /5
En mode tenir au chaud ajouter le fromage et la crème fraîche mélanger et attendre 3min
Stap 5 /5
Servir avec une petite salade.