- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto poulet champignons
Risotto poulet champignons
- Totale tijd 10u 15min
- 10u
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
600 g Blanc de poulet
500 g Riz risotto arborio
2 Oignons
20 cl Crème fraîche liquide
15 cl Vin blanc
2 Cubes volailles
1 pincée Sel
2 pincée Poivre
500 g Champignons frais
60 cl Eau
Bereiding
Stap 1 /4
Émincez les oignons, coupez les blancs de poulet en fines tranches et couper les champignons frais en 4
Stap 2 /4
Faire revenir les oignons et le poulet en mode doré
Stap 3 /4
Toujours en mode doré ajouté le vin blanc la crème fraîche le riz les cube émietté le sel le poivre et les champignons
Stap 4 /4
Remuer le tout et mettre en mode cuison rapide 10 minutes