- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto poivrons champignons chorizo
Risotto poivrons champignons chorizo
- Totale tijd 45min
- 10min
Voorbereidingstijd - 35min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
1 Poivron vert
1 Poivron rouge
200 g Champignons
250 g Riz risotto
300 ml D'eau chaude
1 Bouillon de légumes
70 g Parmesan
180 g Chorizo
Bereiding
Stap 1 /5
Couper les 2 poivrons en lamelles. Couper également les champignons et le chorizo en tranches
Stap 2 /5
Dans la cuve, ajouter les poivrons et dorer pendant ≈5 min. Compléter avec les champignons pendant ≈5 min supplémentaire.
Stap 3 /5
Ajouter le riz et laisser durant 5-10 min en mode "dorer".
Stap 4 /5
Ajouter l'eau mélanger avec la bouillon à la préparation, ainsi que le chorizo, puis cuire sous pression pendant 15 min.
Stap 5 /5
Une fois fini, ajouter le parmesan à la préparation pendant que c'est chaud. Déguster.