- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto poireaux champignons
Risotto poireaux champignons
- Totale tijd 32min
- 7min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
300 g riz spécial risotto
2 poireaux
2 gros champignons frais
1 oignon
1 bouillon de poule
3 pincée curcuma
650 ml eau
20 cl crème semi épaisse
20 cl vin blanc
Bereiding
Stap 1 /7
Couper les légumes
Stap 2 /7
En mode Dorer, mettre les poireaux, l'oignon et les champignons et remuer pendant 3 minutes
Stap 3 /7
Rajouter le riz et le vin blanc et remuer pendant 2 minutes
Stap 4 /7
Rajouter l'eau , le bouillon émietté et le curcuma
Stap 5 /7
Passer en mode cuisson sous pression ou cuisson rapide pendant 15 minutes
Stap 6 /7
Rajouter la crème semi épaisse à la fin de la cuisson et laisser 5 minutes en mode maintient au chaud
Stap 7 /7
Arrêter le mode maintient au chaud et déguster.