- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto de jambon, courgettes et poivrons
Risotto de jambon, courgettes et poivrons
- Totale tijd 11min
- 5min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
150 g Riz
100 ml Vin blanc
200 ml Eau
1 Poivron
1 Courgette
1 Oignon
3 Gousse d'ail
1 pincée Sel
1 pincée Poivre
1 càs Huile d'olive
1 Peu de beurre
4 Tranches de jambon
Bereiding
Stap 1 /4
Épluchez l'oignon et l'emincer. Coupez la courgette en petit cubes, le poivron en fines lamelles, et l'ail en tout petits morceaux. Coupez le jambon en petits morceaux.
Stap 2 /4
En mode dorer, mettre la cuillère d'huile d'olive et faire revenir les oignons et l'ail, les courgettes et le poivron pendant 2 minutes
Stap 3 /4
Éteignez le mode dorer, ajoutez le riz et remuez quelques secondes. Ajoutez ensuite l'eau, le vin blanc et le jambon. Salez et poivrez. Puis mettre en mode sous pression pendant 6 minutes.
Stap 4 /4
Ouvrez, ajoutez y le beurre, mélangez, et c'est prêt. Bon appétit !