- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto de crozets aux champignons
Risotto de crozets aux champignons
- Totale tijd 20min
- 5min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
300 g Crozet
400 g Champignons de Paris
200 g Pousses d'épinards
75 g Parmesan râpé
1 Échalote
3 càs Huile d'olive
15 cl Vin blanc
1 Cube bouillon volaille
Bereiding
Stap 1 /4
Faire dorer l'échalote dans l'huile puis ajoutez les champignons
Stap 2 /4
Ajouter les crozets puis le vin blanc. Laissez évaporer
Stap 3 /4
Ajoutez 75 cl d'eau et le bouillon de volaille Cuire sous pression 15 minutes
Stap 4 /4
Ajouter les pousses d'épinard et le parmesan







