- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto chorizo au safran
Risotto chorizo au safran
- Totale tijd 20min
- 10min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
270 g Riz Arborio
70 g Petits pois
1 Chorizo
1 Dose de Safran
0.5 Cube de bouillon de volaille
150 g D'eau
500 g D’eau
Bereiding
Stap 1 /4
Faire rissoler le chorizo en rondelles en mode dorer.
Stap 2 /4
Rajouter le riz et 150g d’eau. Laisser le riz absorber le liquide.
Stap 3 /4
Rajouter le restant d’eau (500g), le safran, le demi bouillon et les petits pois.
Stap 4 /4
Laisser cuire sous pression 10min