- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto champignons gorgonzola
Risotto champignons gorgonzola
- Totale tijd 25min
- 5min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 Échalote
240 g Riz pour risotto
200 g Champignons
100 g Gorgonzola
100 ml Vin blanc sec
550 ml Eau
2 càc De fond de volaille
Bereiding
Stap 1 /6
Coupez l'échalote en morceaux
Stap 2 /6
Ajoutez de l'huile, puis l'échalote durant 2 minutes
Stap 3 /6
Ajoutez les champignons, puis le riz durant 3 minutes
Stap 4 /6
Déglacez avec le vin blanc
Stap 5 /6
Mettez l'eau ainsi que le fond de volaille et programmez en mode sous pression durant 13 minutes
Stap 6 /6
Lorsque le programme est fini, incorporez le gorgonzola et mélangez