- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto champi cabillaud
Risotto champi cabillaud
- Totale tijd 22min
- 2minVoorbereidingstijd 
- 20minGaartijd 
- 0minAfkoeltijd 
Compatibele toestellen (24)
- Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd 
- Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal 
- Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd 
- Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd 
- Ontdek het volledige gamma - Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma - 
Ingrediënten
4 personnes
- 2 càs Huile 
- 220 g Risotto 
- 250 g Champignons 
- 2 pincée Ail semoule 
- 2 càs Fumet de poisson 
- 1 pincée Sel 
- 250 ml Eau 
- 15 cl Vin blanc 
- 1.5 kg Cabillaud 
- 2 càs Creme fraîche 
- 1 Oignon émincé 
Bereiding
Stap 1 /3
Dorer les oignons avec l'huile pendant 2 minutes
Stap 2 /3
Ajouter le risotto et remuer pendant 2 minutes, puis ajouter champignons émincés et ail semoule puis sel Faire dorer 3 minutes
Stap 3 /3
Ajouter fumet de poisson et le vin blanc et l'eau, la crème fraîche remuer et déposer le cabillaud. Cuire sous pression 15 minutes



