- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto carottes et champignons
Risotto carottes et champignons
- Totale tijd 32min
- 5min
Voorbereidingstijd - 27min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
120 g riz rond type arborio
2 carottes coupées en petits dés
200 g champignons de paris émincés
1 petit oignon doux émincé
1 demi kub'or émietté
100 ml crème fraîche liquide allégée (ou pas)
200 ml eau
1 càs huile ou de margarine
1 pincée poivre
Bereiding
Stap 1 /3
Faire dorer 5 minutes dans l'huile l'oignon émincé. Ajouter ensuite les dés de carottes et faire dorer encore 5 minutes en mélangeant régulièrement.
Stap 2 /3
Ajouter le riz (non rincé) et mélanger 2 minutes le temps qu'il devienne translucide. Ajouter l'eau, le demi-Kub'Or émietté, les champignons, la crème fraîche et le poivre.
Stap 3 /3
Bien mélanger le tout et faire cuire sous pression 15 minutes.