- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto aux poireaux et ses champignons
Risotto aux poireaux et ses champignons
- Totale tijd 30min
- 15min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (27)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
3 personnes
200 g Riz
10 Champignons
3 Poireaux
50 ml Vinaigre de vin rouge
50 ml Eau
600 ml Eau
1 Oignon
Fromage râpé
Sel
Poivre
2 càs Huile d'olive
1 Cube de bouillon boeuf
Bereiding
Stap 1 /5
Couper les oignons, champignons et poireaux.
Stap 2 /5
Dans la cuve, ajouter l'huile, le riz et l'oignon. Faire dorer en remuer régulièrement pendant 3 minutes.ajouter 50ml d'eau +50ml de vinaigre de vin rouge.
Stap 3 /5
Ajouter les champignons, les poireaux. Le cube dilué dans les 600ml d'eau, le sel et poivre. Mélangez bien.
Stap 4 /5
Cuire sous pression 15minutes.
Stap 5 /5
À la fin de cuisson, ajouter 2 ou 3 grosses poignées de fromage râpé. Bon appétit !