- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto aux girolles
Risotto aux girolles
- Totale tijd 16min
- 10min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
100 g Riz arborio pour risotto
30 g Echalote finement ciselée
2 càs Huile d'olive
20 cl Eau
3 cl Vin blanc
100 g Girolles (coupées en 2)
1 càs Mascarpone
1 càs Parmesan râpé
Sel et poivre
0.5 càs Persil haché
Bereiding
Stap 1 /8
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /8
Emincer les échalotes.
Stap 3 /8
Hacher le persil.
Stap 4 /8
Verser la moitié de l'huile dans la cuve.
Stap 5 /8
Dorer les girolles dans l'huile. Retirer. Verser le reste d'huile, ajouter le riz et l'échalote. Mélanger jusqu'à nacrer le riz.
Stap 6 /8
Ajouter l'eau, le vin blanc et les girolles. Assaisonner.
Stap 7 /8
Cuisson sous pression : 6 min
Stap 8 /8
Ajouter le mascarpone. Mélanger. Terminer par le parmesan et le persil.