- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto a l artichaut
Risotto a l artichaut
- Totale tijd 20min
- 5min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
250 g Riz arborio
700 ml Eau
1 Oignon
1 Gousse d ail
2 càs Crème fraîche
60 g Parmesan
4 Fonds d artichaut
1 pincée Curcuma
1 Cube de bouillon de légumes
1 càc Persil ciselé
Bereiding
Stap 1 /3
Émincez l oignon. Le faire dorer 1minute, ajoutez le riz. Faire revenir en remuant régulièrement jusqu a ce que le riz devienne translucide et arrêtez la cuisson.
Stap 2 /3
Ajoutez l eau, la gousse d ail émincée, les fonds d'artichaut coupes en morceaux, le curcuma. Émiettez le cube de bouillon. Lancez la cuisson sous pression 15 min.
Stap 3 /3
Ajoutez la crème fraîche, le parmesan et le persil ciselé et servir.