- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- RISOTTO POULET CHAMPIGNON
RISOTTO POULET CHAMPIGNON
- Totale tijd 20min
- 5min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
2 Blanc de poulet
500 g Champignons de paris frais
250 g De riz pour risotto
10 cl Crème semi épaisse
1 Oignon
15 cl Vin blanc sec
55 cl eau
1 Kub or
Sel
Poivre
Fromage rapé
2 càs Huile
Bereiding
Stap 1 /5
Émincer l'oignon champignon et poulet.
Stap 2 /5
Faire dorer le poulet les champignons et l oignon Rajouter le riz jusqu'à ce qu'il devienne translucide
Stap 3 /5
Rajouter l eau le vin blanc.le cube saler poivrer
Stap 4 /5
Mettre sous pression 10minutes
Stap 5 /5
Rajouter la crème et le fromage râpé si besoin prolonger la cuisson de 2minutes