- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Pudding rose et framboise
Pudding rose et framboise
- Totale tijd 35min
- 15min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
1 Œuf
27 cl Lait entier
4 cl Sirop de rose (ou sirop de grenadine)
8 Biscuits roses de Reims coupés en 3 (ou boudoirs)
80 g Framboises
45 g Framboises pour décorer
Sucre glace pour décorer
Moule à charlotte chemisé de papier cuisson
Bereiding
Stap 1 /6
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /6
Mélanger œuf, sirop, lait. Y ramollir les biscuits. Verser dans le moule avec les framboises.
Stap 3 /6
Filmer le moule et placer le dans le panier vapeur.
Stap 4 /6
Verser 40 cl d'eau dans la cuve puis y placer le panier vapeur.
Stap 5 /6
Cuisson sous pression : 20 min
Stap 6 /6
Garder au froid 8 h. Passer un couteau autour. Démouler. Décorer. Servir !