- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Poulet entier sauce champignons
Poulet entier sauce champignons
- Totale tijd 40min
- 15min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96X8F0 Intelligente hogedruk multicooker - 14 programma's + Extra Crisp - air fryer accessoire Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 poulet
2 càs huile d'olive
1 cube de bouillon de volaille
300 ml eau
250 g champigons frais
2 càs épices poulet
2 càs maizena
Bereiding
Stap 1 /6
Mettre l'huile et préchauffez sur mode dorer
Stap 2 /6
Dorer le poulet sur chaque côté
Stap 3 /6
Ajouter l'eau et le cube émietté et les champignons. Mettre les épices sur le poulet.
Stap 4 /6
Cuire en mode sous pression pendant 25 min
Stap 5 /6
Retirer et réserver le poulet. Diluez la maizena dans un demi verre d'eau froide.
Stap 6 /6
Mettre la machine sur dorer et ajouter la maizena et laisser réduire jusqu'à la consistance souhaitée.