- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Poulet champignons courgette sauce moutarde
Poulet champignons courgette sauce moutarde
- Totale tijd 45min
- 15min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
3 filet de poulet
1 oignon
1 bouquet garni
400 g champignons
1 grosse courgette
2 càs huile d'olive
200 ml eau
1 càc fond de volaille
100 ml vin blanc
3 càs crème
2 càs moutarde
Sel et poivre
1 càs maïzena
Bereiding
Stap 1 /5
Couper en dés le poulet courgettes champignons et oignon
Stap 2 /5
Mettre en position dorer avec 2 cuillères à soupe d'huile d'olive et faire revenir l'oignon et le poulet. Mettre les champignons et la courgette faire revenir une 7 min saler et poivrer
Stap 3 /5
Mettre l'eau avec le fond de volaille ajouter le vin blanc et le bouquet garni
Stap 4 /5
Mettre sous pression pendant 20 minutes
Stap 5 /5
En position dorer mettre la crème et la moutarde mélanger. Mettre une cuillère de maïzena et faire chauffer pendant 3 - 4 minutes pour faire épaissir






