- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Poulet carottes sauce curry
Poulet carottes sauce curry
- Totale tijd 31min
- 15min
Voorbereidingstijd - 16min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
600 g Escalope ou aiguillettes de poulet
300 g Carottes
3 càc Fond de veau ou volaille
100 ml Eau
2 càs Curry
8 càs Crème fraîche 4%
1 càs Maïzena
4 pincée Sel
2 pincée Poivre
2 càc Huile de tournesol
Bereiding
Stap 1 /6
Couper le poulet en morceaux
Stap 2 /6
Éplucher et couper les carottes en rondelles. Émincé l’oignon.
Stap 3 /6
En mode dorer, faire revenir le poulet avec l’oignon avec 2cuilleres à café d’huile pendant 5minutes.
Stap 4 /6
Ajouter les carottes, le fond de veau ou volaille, le curry, l’eau, sel, poivre. Mélanger le tout.
Stap 5 /6
Fermer la cuve et cuire en mode cuisson rapide pendant 10minutes.
Stap 6 /6
En mode dorer, ajouter la crème fraîche et la maïzena et faire épaissir la sauce pendant 1minute. Bon appétit.