- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Poulet au Paprika
Poulet au Paprika
- Totale tijd 13min
- 5min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (26)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
2 Blancs de poulets
Champignons de Paris
Vin blanc
Demi gros oignon
180 g Riz long grains
2 càs Crème fraiche
1 càs Huile d'olive
4 càs Paprika
Sel et poivre
Bereiding
Stap 1 /4
La veille, faire mariner le poulet avec l'oignon, l'huile d'olive, le sel, le poivre et le paprika ( n'ayez pas peur d'en mettre !) Placez au frigo.
Stap 2 /4
Le jour J.. En mode "dorer" faites revenir le mélange pendant 2min en remuant puis déglacer au vin blanc et ajouter les champignons. Laisser jusqu'à 7min dans la cuve.
Stap 3 /4
Ajouter le riz et de l'eau à hauteur. 8min sous pression.
Stap 4 /4
Une fois cuit, ajouter la crème fraîche et rectifier l'assaisonnement. ( Je rajoute du paprika également)